Gasztorélmények Éve 2016. ajánlás a 6. Halételek főzőversenyének

Nyomtatóbarát változat

Örömmel értesítjük, hogy a Levelek Nagyközség Önkormányzata(továbbiakban: Társaság) szervezésében megrendezésre kerülő 6. Halételek főzőversenye(továbbiakban: Fesztivál) kiérdemelte a Magyar Fesztivál Szövetség (1124 Budapest, Németvölgyi út 76/b) és a Magyar Turizmus Zrt. (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.) közös szakmai értékelése alapján a Gasztorélmények Éve 2016. ajánlását.

Ennek alapján a Magyar Turizmus Zrt. által üzemeltetett www.gasztoelmeny.hu honlapon működő eseménynaptárban a Fesztivál a Gasztroélmények Éve logójával (továbbiakban: Logó) kerül feltüntetésre.

Tájékoztatom továbbá, hogy a Magyar Turizmus Zrt., mint a Logó kizárólagos jogosultja, hozzájárulását adja, hogy a Társaság a Fesztivál minden irányú promóciója során (ideértve az online és offline felületeket is) használhassa a Logót az alábbi korlátozások mentén.

A Társaság a Logót kizárólag a Fesztivál promóciójához használhatja fel; a Logót a Társaság nem módosíthatja, nem alakíthatja át; a Társaság harmadik személynek használati jogot– sem ingyenesen, sem visszterhesen – nem engedhet, a Logót nem forgalmazhatja.

A jelen hozzájárulás hatálya a Fesztivál befejeztével hatályát veszti. A jelen hozzájárulást a Magyar Turizmus Zrt. bármikor jogosult visszavonni.

Budapest, 2016. április 21.

 

Magyar Turizmus Zrt.

Dr. Faragó Péter

vezérigazgató

Hírek

Aktuális hírek