Megkezdődött a strandszezon a Tó-Centrumban

A festői szépségű környezetben elterülő szabadvizi strandunk idén is számos élményt és kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztálynak. A hétvégi kánikulában már sokan ellátogattak hozzánk, és frissültek fel a hűsítő vízben.

 A Tó-Centrum kiváló helyszín a pihenésre és a sportolásra egyaránt. A tó strandolásra kiváló vize mellett vendégeink különféle sportolási lehetőségeket is igénybe vehetnek. Különösen népszerű a strandröplabda, ahol baráti társaságok és családok mérhetik össze tudásukat egy izgalmas meccs keretében.

A vízi sportok szerelmesei sem fognak csalódni: a wakeboard pályán mindenki kipróbálhatja ügyességét és bátorságát, legyen szó kezdőkről vagy haladókról. Az adrenalinra vágyók garantáltan megtalálják számításaikat!

Természetesen a büfék sem maradhatnak el a kínálatból. A strandon frissítő italokkal és finom falatokkal várják a vendégeiket.

A szállóvendégeket kényelmes vendégházak és tágas kemping apartmanházakkal és sátorozási lehetőséggel várja, így akár több napot is eltölthetnek a Tó-Centrum gyönyörű környezetében.

Gyere el te is, és élvezd a nyár minden pillanatát Leveleken a Tó-Centrumban! Várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen strandszezonra!

Magyar falu program Széchenyi Alap